Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott csirkemell Amy-től

Rakott csirkemell Amy-től
Rakott csirkemell Amy-től
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradék sajt , kolbász... mit csináljak? Hát ez lett belőle. Nagyon finom. Érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretik a vidéki ízeket, biztos siker lesz.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, és kettévágjuk a két mellrész között. Szeleteljük, és ételízesítővel megszórjuk mindkét oldalát. Ne vigyük túlzásba a fűszerezést.
  2. Lefektetjük a mellek felét egy tepsibe. A kolbászt vékony szeletekre vágjuk, és rátesszük a húsra. A hagymát megpucoljuk, és karikázzuk azt is, és oszlassuk el a kolbászos húson. Szórjuk meg a trappista sajt és a füstölt sajt lereszelt keverékével egyenletesen.
  3. Terítsük a "feldíszített" húsokra a mellek másik felét. Előmelegített sütőben kis lángon 1 órán keresztül sütjük. Ha már elfőtt alóla a lé, egy kicsit süssük még, hogy kapjon egy kis pírt az alja.
  4. Salátával melegen tálaljuk.
  5. Jó étvágyat kívánok.

  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 908
elküldve: 2
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött csirkemell amy-től, kolbászos csirke, réteges csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

719
csirkemell filé 2 db
kolbász 20 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
trappista sajt 10 dkg
füstölt sajt 10 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint