Rakott csirkemell
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 24% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
815
kcal
- 24% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
3265
kcal
- 24% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 80.8 g
Zsír
-
Összesen 50.9 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 261 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3190.5 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 67 mg
-
Kálcium 456 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 80 mg
-
Foszfor 792 mg
-
Nátrium 1791 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 205.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 240 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 38 micro
-
Kolin: 201 mg
-
Retinol - A vitamin: 236 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 44 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
815
kcal
- 24% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 323.3 g
Zsír
-
Összesen 203.5 g
-
Telített zsírsav 93 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 67 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 1046 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 12762.2 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 267 mg
-
Kálcium 1823 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 321 mg
-
Foszfor 3167 mg
-
Nátrium 7164 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 820.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 960 micro
-
B6 vitamin: 7 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 104 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 87 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 153 micro
-
Kolin: 803 mg
-
Retinol - A vitamin: 946 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 177 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
3265
kcal
- 24% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.6 g
Zsír
-
Összesen 13 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 67 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 813.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 116 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 202 mg
-
Nátrium 457 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 52.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 61 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 60 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
208
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy őzgerincformát kivajazunk, éskeresztben kb. 8 szelet bacon-nel kibéleljük, úgy, hogy a forma oldalához simítjuk. (A kilógó résszel kell majd a végéna tetejét lefedni).
- Acsirkemellet vékonyan felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk.
- A hozzávalókat egymásra rétegezzük: csirkemell,rokfortsajt,sonka,szeletelt sajt, bacon és ismét a csirkemell.
- A tetejét beborítjuk baconnel.
- Egymagas falútepsit félig megtöltünk vízzel. Az őzgerincformát alufóliával lefedjük, és a vízbe beleállítjuk.
- Előmelegített (légkeveréses 170 fok) sütőben, 60 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 335
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 77097
- Feltöltés dátuma: 2009. november 28.
Ajánló
Egy üdítős flakonnal préselhetjük is egy pár órát, de ez nem muszáj, nagyon jól összeáll a sütéstől is. Hidegen könnyebben szeletelhető.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17514 recept
Eredetileg ez egy spanyol karácsonyi étel lenne, rokfortos öntettel. Én a rokfortot beleraktam. Nagyon finom!