Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pudingos rakott őszibarack

Pudingos rakott őszibarack
Pudingos rakott őszibarack
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Próbáltam már más ízű pudinggal is, de a karamell az igazi!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingport megfőzzük, és ízlés szerint cukrozzuk.
  2. Az őszibarackot felszeleteljük. Egy közepes méretű teflonba beleöntjük a tej és a vaníliás cukor felét, kissé felmelegítjük. Ebben megáztatunk pár szem kekszet, majd szép sorban a többit is, közben pótoljuk a tejet és a vaníliás cukrot is.
  3. Egy mélyebb tálban elkezdjük rétegezni: legalulra egy pici puding, erre szép sorban a megáztatott keksz, majd egy sor őszi. Ismét keksz, puding és barack. Addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogytak.
  4. Behűtjük, és már ehető is.
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 114
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

zora

Mióta szakács: 2011.10.15.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pudingos keksz, réteges puding keksszel, kekszes-pudingos őszibarack

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

616
karamellás pudingpor 2 csomag
tej 1 l
cukor 4 ek
háztartási keksz 20 dkg
őszibarack 1 kg
tej 2 dl
vaníliás cukor 2 csomag