Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Prézlis karfiol nagymamám konyhájából

Prézlis karfiol nagymamám konyhájából
Prézlis karfiol nagymamám konyhájából
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és tápláló vacsora vagy ebéd, köretnek is kiváló.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira szedjük.
  2. Forrásban lévő vízben 5-7 percig puhára főzzük.
  3. Ezalatt megpirítjuk a zsemlemorzsát kevés olajon.
  4. Összekeverjük a karfiolt a prézlivel.
  5. Tejföllel és tetszés szerinti fűszerezéssel fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 912
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

kuktacetli

Mióta szakács: 2014.01.05.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

prézlis karfiol, morzsás karfiol, prézlis karfiol tejfölösen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1082
karfiol 1 nagy db
zsemlemorzsa 4 ek
tejföl 2 dl
napraforgó olaj 2 dl