Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Portobellogombás mozzarella saláta

Portobellogombás mozzarella saláta
Portobellogombás mozzarella saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor a sok nehéz étel és bejgli után valami könnyedebbet kívánunk, és hogy tehermentesítsük szervezetünket, akkor dobjuk be ezt a gyors és könnyű vacsorát! Még több gombarecept itt!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyers portobello gombát, a mozzarellát és a paradicsomot felszeleteljük, és váltakozva, kör alakban egy tányérra tesszük.
  2. Sózzuk, borsozzuk, citromlével és olívaolajjal meglocsoljuk, friss (vagy szárított) bazsalikomlevéllel díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 333
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
alkalom: karácsonyi hidegtálak, szilveszter
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtsaláta, mozzarella paradicsommal és gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

224
portobello gomba 4 db
mozzarella 200 g
paradicsom 4 db
bazsalikom 2 ek
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint