r
Nosalty Logó

Pizzás batyu

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
szépróza
Pizzás batyu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 688 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 2750 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 253 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.8 g

Zsír

  • Összesen
    40 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1230.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    900 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 688 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.3 g

Zsír

  • Összesen
    160.2 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    296 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4920.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    614 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    584 mg
  • Nátrium
    3602 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    241.5 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    314.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    277 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    87 micro
  • Likopin
    7237 micro
  • Lut-zea
    769 micro
Összesen 2750 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    451.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    330 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    664 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 253 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az egyik tésztát kinyújtjuk téglalap alakúra (én előre nyújtottat vettem, de arra is rányújtottam még picit).
  2. A hosszabbik oldalát 4, nagyjából egyforma széles csíkra vágjuk. Az így kapott hosszú tésztacsíkok felső felén 3-3 hosszanti irányú vágást ejtünk úgy, hogy a tészta szélétől hagyunk legalább másfél centit.
  3. A tésztacsíkok alsó felét megkenjük pizzakrémmel és ketchuppal szintén úgy, hogy maradjon másfél centinyi szabad tészta. (Hinthetünk rá oregánót is.)
  4. Rászórjuk a feltétet: hagyma, kukorica, sonka, majd rátépkedjük a sajtszeleteket.
  5. A tészta bevágott felét a feltétre hajtjuk, jól lezárjuk.
  6. A batyukat megkenjük a felvert tojássárgájával.
  7. A másik csomag tésztával is így járunk el.
  8. A batyukat előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10289
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 25.

Ajánló

Érdemes kipróbálni a leveles tésztát ezzel a spenótszósszal is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pizzás batyu
szépróza 96 recept

Vendégvárónak készült, de reggeli, uzsonna vagy vacsora is lehet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...