Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes-zöldséges császárszalonna

Petrezselymes-zöldséges császárszalonna
Petrezselymes-zöldséges császárszalonna
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet azért szeretem, mert hamar elkészül, ha nincs otthon hús, akkor csak egy kis szalonnát kell hozzá elővenni, és máris készülhet egy pompás étel :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A császárszalonnát felvágjuk olyan formára, amilyenre szeretnénk. Forró serpenyőben megpirítjuk.
  2. Amikor a szalonna elkészült, lecsepegtetjük, és a kukoricát, gombát, valamint a zöldbabot szintén forró serpenyőben pirítjuk meg.
  3. Amikor a zöldségek is szépen megpirultak, a petrezselyem felét beleaprítjuk, és még egy percig összesütjük az ízeket.
  4. Ezután már semmi más dolgunk nincs, csak tálalni. Zöld csípős paprikát választottam hozzá.
  5. Tálaláskor a megmaradt petrezselymet rászórjuk, így az íze intenzív marad.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 771
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

MS Reni

Mióta szakács: 2017.09.25.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

egyszerű, különleges, petrezselymes, zöldséges tál

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

699
császárszalonna 300 g
gomba 8 kis db
bébikukorica 4 db
zöldbab 300 g
petrezselyem 1 csokor