Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes pangasius zöldségfasírttal

Petrezselymes pangasius zöldségfasírttal
Petrezselymes pangasius zöldségfasírttal
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a halat, szeretem a zöldséget... ennyi! :)

hozzávalók / 1 adag

Halhoz

Zöldséges fasírthoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kevés sós vízben puhára pároljuk a zöldségkeveréket, leszűrjük, és krumplinyomóval pépesre törjük, majd hagyjuk kihűlni.
  2. Beleütjük a tojást, borsozzuk és sózzuk még kicsit, és annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy jól formázható legyen.
  3. Gombócokat formálunk, majd kissé meglapítjuk a kezeink között.
  4. Nagyon kevés olajjal kikenünk egy serpenyőt, és a fasírtok mindkét oldalát 4-5 perc alatt megsütjük. (Jó, ha egy spatulával lenyomjuk sütés közben, hiszen csak ki van kenve az olajjal a serpenyő, és nem "tocsog".)
  5. A halat megmossuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés szárított (vagy friss) petrezselyemmel, és hagyjuk 10 percet állni.
  6. 2-3 perc alatt a serpenyőben maradt olajon megsütjük mindkét oldalát a halnak.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 421
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

dius0306

Mióta szakács: 2011.10.24.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

serpenyőben sült pangasius, serpenyős hal zöldségfasírttal, sült hal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

503
pangasius 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
zöldségkeverék 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
zsemlemorzsa 1 ek