Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pestós paradicsomsaláta

Pestós paradicsomsaláta
Pestós paradicsomsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc fűszerem a pesto, ami a paradicsomos ételek (is) kiváló kiegészítője.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Sült húsokhoz, grillezett ételek mellé a legfinomabb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fűszereket kikeverjük egy kis edényben vagy bögrében. 
  2. A megmosott paradicsomokat és az újhagymát apró kockákra vágjuk, tálba rakjuk.
  3. Leöntjük az öntettel.
  4. Legalább 1-2 órát hűtőben állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek és a paradicsom levet engedjen. Tálalás előtt átkeverjük.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 964
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kama Suflé

Mióta szakács: 2009.10.12.
56 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Mennyei paradicsomsaláta, mediterrán paradicsomsaláta, paradicsomsaláta olaszosan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

108
paradicsom 5 kis db
újhagyma 2 közepes db
pesto 1 teáskanál
1 kk
balzsamecet 1 ek
szőlőmagolaj 1 ek