Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt fehérkáposzta

Párolt fehérkáposzta
Párolt fehérkáposzta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fehér vagy lilakáposzta, nekünk teljesen mindegy, mindkettőt nagyon szeretjük párolva.

hozzávalók / 7 adag

ajánlat

Reszelhetünk bele almát is, viszont akkor csökkentsük a méz mennyiségét!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsiradékon megfonnyasztjuk a felszeletelt hagymát, majd rádobjuk a vékonyra csíkozott káposztát.
  2. Mézzel átforgatjuk, sózzuk, köménnyel, babérlevéllel, almaecettel ízesítjük. Fedő alatt 25-30 percig pároljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 24
össznézettség: 24 486
elküldve: 1
receptkönyvben: 90
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párolt káposzta, mézes fehérkáposzta párolva, káposzta párolva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

91
káposzta 1 kg
vöröshagyma 1 nagy fej
méz 3 ek
almaecet 4 ek
babérlevél 1 db
0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 teáskanál
sertészsír 1 ek