Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos fusilli

Paradicsomos fusilli
Paradicsomos fusilli
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi nyári, olaszos recept, Edit barátnőmtől tanultam, egyből nagy kedvenc lett.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük fel a tésztát sós vízbe főni, addig elkészítjük a szószt.
  2. A felmelegített olívaolajba tegyük bele a durván felvágott fokhagymát egy kicsit süssük, majd a feldarabolt paradicsomot is öntsük mellé.
  3. Főzzük addig, amíg a paradicsom elveszti a keménységét, nem baj ha egy picit nyers, úgy is nagyon finom.
  4. Fűszerezzük ízlés szerint, majd öntsük rá a megfőtt, leszűrt tésztára.
  5. Ha van otthon parmezán, azzal még finomabb.:)
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 923
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Sisi

Mióta szakács: 2010.07.10.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos tészta, olasz fűszerezésű tészta paradicsommal, bazsalikomos paris tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

676
paradicsom 4 db
fokhagyma 5 gerezd
bazsalikom 1 marék
olívaolaj 1 dl
oregánó 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fusilli tészta 500 g