r
Nosalty Logó

Paprikás csirke ahogy Bettyke készíti

NS
Paprikás csirke ahogy Bettyke készíti
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

297
Kalória
21.2g
Fehérje
9.2g
Szénhidrátok
19.5g
Zsír
290.3g
Víz
125.8g
Koleszterin
1.6g
Rost
5.2g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 297 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 74 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    511.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    290.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 297 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.9 g

Zsír

  • Összesen
    77.9 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    503 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2046.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    310 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    946 mg
  • Nátrium
    537 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    1161.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    405 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    301 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    1120 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    967 micro
Összesen 1188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    127.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    72.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    321 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 74 kcal

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, és a bőrüket lehúzzuk. (Mi nem szeretjük bőrösen.) A paradicsomnak lehúzzuk a héját, és feldaraboljuk. A paprikát és a hagymát is felaprítjuk.
  2. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Ezután hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát. Kicsit összefőzzük, majd mehet bele a fűszerpaprika.
  3. Hozzáadjuk a csirkecombot, és felöntjük vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Amikor már megfőttek a csirkecombok, hozzáadjuk a tejfölt. Kicsit rotyogtatjuk még, és ha már szép sűrű, kész is.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 50 perc

Gyermekkorom nagy kedvence. Én nokedlivel imádom, de párom "színes" tésztával kérte legutóbb. Tejfölös uborka salival kísérve a legfinomabb.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Bécsi krémes

Lajos Mari Házi sütemények című szakácskönyvből készítettem el, most első alkalommal. Nagyon finom lett. Egy kicsit változtattam a hozzávalóknál. Ajánlom mindenkinek!

Fokhagymás csülök tepsiben sütve

A családban egyedül én szeretem a csülköt, ezzel most magamnak kedveskedtem. Nem egy könnyű és diétás étel, de ritkán azt hiszem megengedhető. Paprikás krumplival és savanyú ...