Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pacal falatkák medvehagymás bundában

Pacal falatkák medvehagymás bundában
Pacal falatkák medvehagymás bundában
75 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel ilyesmit még nem láttam, gondoltam kipróbálom a rántott pacalt. Nekem ízlett. Fokhagymás chili mártással nagyon ízletes. De ketchuppal, mustárral, majonézzel is finom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az előfőzött csíkozott pacalt kuktában (forrástól kb. 1 óra) puhára főzzük sóval, fokhagymával.
  2. A megfőtt pacalcsíkokat lecsepegtetjük.
  3. A bundához a kukoricalisztet elkeverjük sörrel, tojással, apróra vágott medvehagymával. Ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük.
  4. A pacalcsíkokat a bundába forgatjuk, majd egy hús csipesz segítségével egyesével a forró olajba rakjuk, és készre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 787
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

luveges

Mióta szakács: 2010.07.03.
28 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: sörös receptek
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pacal bundában, bundázott pacal, medvehagymás bundában sütött pacalfalatkák

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

494
pacal 1 kg
kukoricaliszt 4 púpozott ek
medvehagyma 1 csokor
fokhagyma 6 gerezd
0 ízlés szerint
tojás 2 db
sör 2 dl