r
Nosalty Logó

Őszibarackos-csokis kevert süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Őszibarackos-csokis kevert süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1083 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 4325 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 303 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    49.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1231.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    276 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    320 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.8 g
  • Cukor
    92 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    477 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    423 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    614 micro
  • β-crypt
    90 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    295 micro
Összesen 1083 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    57.4 g

Zsír

  • Összesen
    198.1 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    728 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4925.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    1106 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    254 mg
  • Foszfor
    2106 mg
  • Nátrium
    1281 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    591.2 g
  • Cukor
    367 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    530.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1910 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    186 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    632 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1692 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2456 micro
  • β-crypt
    358 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1182 micro
Összesen 4325 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    346.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.6 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    173 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 303 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
  2. A puha margarint a tojássárgájával és a cukorral habosra keverjük.
  3. A lisztet a sütőporral összekeverjük, majd a margarinos masszához keverjük (robotgéppel). Sűrű masszát kapunk.
  4. A tojásfehérjéből vert habot fakanállal beleforgatjuk a masszába. Így egy kicsit lágyabb lesz a tészta.
  5. Egy tepsit kivajazunk, belisztezünk, majd a masszát egyenletesen elkenjük benne.
  6. A barackot lecsöpögtetjük, kockákra vagdossuk, és a massza tetejére szórjuk, kicsit belenyomkodjuk.
  7. A csokit is apróra daraboljuk, és rászórjuk a barack tetejére.
  8. A vaníliás cukrot egyenletesen rászórjuk a sütire.
  9. Előmelegített sütőbe megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7956
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 21.

Ajánló

A befőttet friss gyümölccsel is lehet helyettesíteni.

Receptkategóriák

Azt hiszem, egy újságban találtam ezt a receptet még régen. A barack és a csoki felkeltette az érdeklődésemet :). Nagyon jó az  olvadt csoki és a barack együtt.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!