Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszi saláta Évi nénitől

Őszi saláta Évi nénitől
Őszi saláta Évi nénitől
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Néhány perc alatt elkészíthető finomság. Diétás vacsorának pont elég.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kápia paprikát 200 fokos sütőben (de akár a nyílt gázlángon is tehetjük) megsütjük, hogy a héja kívülről feketedjen. Lefóliázzuk egy tálban 10 percre, mert így könnyebben lehúzható a héja. Magházát, magjait kiszedjük, csíkokra vágjuk.
  2. A rukkolát a tányéron elterítjük, cikkekre szeletelt őszibarackot és sült paprika csíkokat fektetünk rá.
  3. Megszórjuk dióval, meglocsoljuk 1 kanál balzsamecettel.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 20x20 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 905
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

diós-őszibarackos-sült paprika csíkos saláta. őszi vegyes saláta, gyümölcsös őszi saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

141
rukkola 10 dkg
őszibarack 1 közepes db
kápia paprika 1 közepes db
balzsamecet 2 ek
dió 1 marék