Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszi hagymaleves

Őszi hagymaleves
Őszi hagymaleves
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Itt van az ősz, itt van újra, és ugyebár megnő az igényünk a levesek iránt.

Hagymám volt bőven, gondoltam, vegyesen még finomabb.

Így is lett.

A növényi zsírokat tesztelgetem, most a pálmazsír a soros, de lehet olajjal is készíteni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felaprítjuk a hagymákat.
  2. Egy edényben felmelegítjük a pálmazsírt, majd a hagymákat megpároljuk, kicsit megpirítjuk.
  3. Felengedjük vízzel és sóval, gluténmentes ételízesítővel fűszerezzük.
  4. A levest tálalhatjuk pirított kenyérkockával is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 500
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Aventerra

Mióta szakács: 2011.05.29.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

3 hagymás leves, őszi leves hagymával, extrán hagymás leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

279
vöröshagyma 2 kis fej
lila hagyma 2 közepes fej
újhagyma 3 db
pálmazsír 3 ek
ételízesítő 1 kávéskanál
1 kávéskanál