Pálmazsír

Pálmazsír

Leírás

Növényi zsiradék, amit az olajpálma termésének gyümölcshéjából nyernek. Szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, 30°C fölött olvad. A pálmazsír a margarinok alapvető összetevője, de kozmetikai ipar is használja. Használhatjuk húsételek sütésére napraforgó olaj helyett, vagy sütemények, krémek előállításához margarin helyett.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Pálmazsír

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

98 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pálmazsír?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

53 g

egyszeresen telített zsírsav

37 g

többszörösen telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

5 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!