Pálmazsír

Leírás

Növényi zsiradék, amit az olajpálma termésének gyümölcshéjából nyernek. Szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, 30°C fölött olvad. A pálmazsír a margarinok alapvető összetevője, de kozmetikai ipar is használja. Használhatjuk húsételek sütésére napraforgó olaj helyett, vagy sütemények, krémek előállításához margarin helyett.

Pálmazsír
899
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
100g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Pálmazsír

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

98 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pálmazsír?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

53 g

egyszeresen telített zsírsav

37 g

többszörösen telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

5 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...