Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszi chia magos kása

Őszi chia magos kása
Őszi chia magos kása
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az előző este beáztatott zabpehely, olyan megnyugtató dolog, mert így délelőtt 10 órakor nem azon mérgelődök, hogy na, már megint nem reggeliztem. Lehet, hogy a reggeli "komában" nem is tudnám kitalálni, hogy mit is egyek?

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zabpelyhet, meg a chia magot rakjuk a reggeliző tálkánkba, öntsük rá a mandulatejet, keverjük meg. Többször keverjük át, hogy jól magukba szívják a folyadékot, majd rakjuk éjszakára a hűtőbe.
  2. Reggel keverjük hozzá a mézet, végül rakjuk bele a szőlőt.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 729
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: reggeli
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: édes krém
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos

egyéb elnevezések

kása szőlővel és chia maggal, zabkása szőlővel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

451
zabpehely 5 dkg
chiamag 1 ek
mandulatej 2.5 dl
méz 1 ek
szőlő 10 dkg