Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Orosz krémtorta sütés nélkül

Orosz krémtorta sütés nélkül
Orosz krémtorta sütés nélkül
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Cukrászkellékesből vásárolt torta-alap piskótalapokkal dolgoztam a gyorsaság miatt, de leírom a piskóta receptemet is, ha valakinek szükséges:
A tojásokat szétszedem külön a fehérje és külön a sárgája. A fehérjét kemény habbá verem.
A cukrot a tojássárgákkal jól kikeverjük, majd hozzászitáljuk a sütőporos lisztet, és a vízzel alaposan összedolgozzuk.
Végül a tojásfehérjehabot kanalazzuk óvatosan bele. Sütőpapírral bélelt tortaformában kb. 25-30 percig sütjük.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vaníliás pudingot a tejes vízben megfőzzük, majd hagyjuk hűlni.
  2. A Hulalát felverjük a habfixálóval, némi vanília aromával ízesíthetjük, majd hozzákeverjük a kihűlt vaníliapudingot, és már tölthetjük is a piskótalapokat.
  3. A tortát 2 dl tejszínből vert habbal, vagy ugyanennyi hulalából vert habbal dekoráljuk, illetve a tetejét bevonhatjuk 10 dkg olvasztott fehér csokoládéval.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 206
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

niki911125

Mióta szakács: 2013.03.12.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

extra gyors orosz krémtorta, orosz krémtorta kész piskótaalappal, sütés nélküli orosz krémtorta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Szuszka
Szuszka Wed, 2013-12-25 17:40

Attól,hogy azt írták felé.Amúgy semmi köze az orosz krém tortához.Inkább tejszín torta lenne a megfelelő.

260
piskótalap 50 dkg
vaníliás pudingpor 1 tasak
víz 1.5 dl
tej 3.5 dl
növényi habtejszín 5 dl
habfixáló 2 csomag