Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nutellás-babapiskótás torta

Nutellás-babapiskótás torta
Nutellás-babapiskótás torta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A torta szélét dióreszelékkel díszítettem. Nagyon finom, gyorsan elkészíthető torta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackízt rummal és 1 dl vízzel kikeverjük. A babapiskótákat belemártogatjuk, majd csatos tortaforma aljába kirakjuk.
  2. A Nutellát kikeverjük a mascarponéval.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral és a habfixálóval.
  4. A Nutellás krém felét a babapiskótára simítjuk, erre újabb réteg piskótát teszünk.
  5. A piskótára megy a tejszín 3/4 része, amit megszórunk gyümölccsel. (Én szedret, ribizlit és epret használtam.)
  6. Ismét piskótát teszünk, amit befedünk a maradék Nutellás krémmel.
  7. Lehűtjük, majd ha levettük a tortaforma szélét, akkor kidíszítjük a maradék tejszínnel.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 953
elküldve: 13
receptkönyvben: 188
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Kispeti

Mióta szakács: 2013.01.31.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: Anyák napja, buli receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kedvenc torta, nutellás lekváros tejszínes babapiskóta torta, babapiskóta torta nutellával, gyümölcsös tejszínes babapiskóta torta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1823
babapiskóta 40 dkg
nutella 35 dkg
mascarpone 50 dkg
rum 1 dl
sárgabaracklekvár 10 dkg
habtejszín 4 dl
habfixáló 2 csomag
vaníliás cukor 2 csomag
erdei gyümölcs mix 15 dkg