Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos-ketchupos csirkeszárnyak

Narancsos-ketchupos csirkeszárnyak
Narancsos-ketchupos csirkeszárnyak
100 perc / előkészület: 20 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban találtam, finom ízes. Ez az adag duplán van véve, mivel két napra osztottuk be 3-an.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szárnyakat besózzuk, és olajjal kikent tepsibe rakjuk.
  2. A narancs levét a citromlével, a ketchuppal és a zúzott fokagymával elkeverjük, majd a szárnyakra öntjük, alufóliával letakarva 1 órát sütjük.
  3. A levét leöntjük egy kis lábasba, és addig főzzük, míg besűrűsödik, kb. 20-30 perc, a szárnyakat visszatesszük a sütőbe még kb. 20 percre.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 239
elküldve: 1
receptkönyvben: 80
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

pikáns csirkeszárnyak, sült csirke narancsos mártásban, ketchup szószos csirkeszárny

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

514
csirkeszárny 2 kg
narancslé 2 narancsból nyert
citromlé 1 citromból nyert
ketchup 200 g
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint