r
Nosalty Logó

Milánói sertésborda mini makarónival

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ágicámdrágám
Milánói sertésborda mini makarónival
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A paradicsomos makarónihoz

A rántott sertésbordához

Összesen 513 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A paradicsomos makarónihoz

A rántott sertésbordához

Összesen 2049 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A paradicsomos makarónihoz

A rántott sertésbordához

Összesen 68 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.8 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1435.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    361 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    599 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    480.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    673 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6863 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 513 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    183.3 g

Zsír

  • Összesen
    124.7 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    599 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5741.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    277 mg
  • Kálcium
    1444 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    334 mg
  • Foszfor
    2394 mg
  • Nátrium
    1258 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.6 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1922.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    705 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    140 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    515 mg
  • Retinol - A vitamin:
    482 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2694 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    27450 micro
  • Lut-zea
    852 micro
Összesen 2049 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    907 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 68 kcal

Hozzávalók

A paradicsomos makarónihoz

A rántott sertésbordához

Elkészítés

A paradicsomos makarónihoz

  1. Az olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük a felszeletelt gombát, felöntjük a paradicsompürével, kevés cukorral, valamint sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal készre főzzük.
  2. Kifőzzük a tésztát "al dente" módon - nem teljesen puhára.
  3. A kifőtt tésztát összekeverjük a paradicsomos mártással, és pár percig együtt tovább főzzük. (Nem kell megijedni, ha a mártás eleinte több, de a tészta felszívja.) Minél mártásosabb, annál finomabb.
  4. Elkészítjük a rántott hússzeleteket hagyományos módon.
  5. Az elkészült milánói tésztát rántott sertésbordával tálaljuk, és ízlés szerinti reszelt sajttal megszórjuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 17080
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 14.

Ajánló

Roset, vagy vörösbort ajánlok.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Milánói sertésborda mini makarónival
Ágicámdrágám 31 recept

A recept eredete:menzai MILÁNÓI MAKARÓNI :) Ágicámtól :)

Hozzávalók

A paradicsomos makarónihoz

A rántott sertésbordához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...