Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milánói leveles tészta

Milánói leveles tészta
Milánói leveles tészta
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig tartok itthon leveles tésztát, mert nagyon sokoldalúan fel lehet használni, legyen szó édes vagy sós ételről. Ehhez találtam most egy kis maradék milánói szószt, amihez már felesleges lett volna tésztát főznöm. No meg nem is volt kedvem magamnak nagyon főzőcskézni. Ezzel meg nem kellett sokat bajlódnom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát kinyújtjuk.
  2. A milánói szószt hosszában eloszlatjuk a tésztán. Erre kerül a reszelt sajt.
  3. A felgöngyölt tésztát két ujjnyi vastagon felvágjuk, és a sütőpapíron egymástól 3-4 cm távolságra elhelyezzük a csigákat.
  4. Legmagasabb hőfokon, középső rácsálláson addig sütjük, amíg a tészta meg nem színesedik.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 109
elküldve: 2
receptkönyvben: 75
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Mártuci

Mióta szakács: 2013.05.30.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

milánói szósszal töltött leveles tészta, leveles tekercs paradicsomos szósszal töltve, húsos-paradicsomos tekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!