Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mics Dacota konyhájából

Mics Dacota konyhájából
Mics Dacota konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A balkáni fasírt, aminek megszámlálhatatlan változata van. Kerti grillezésnél az egyik leggyorsabb hús, amit készíthetünk!

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Ajvár, sült paprika, balkáni savanyúságok vagy mustár passzol hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kétszer megdaráljuk (vagy megdaráltatjuk a hentesünkkel). Minél krémesebb, annál jobb!
  2. Hozzáadjuk a fűszereket, a szódabikarbómát és kb fél deci vizet. Belereszeljük a fokhagymát, és jól összedolgozzuk.
  3. Legalább 2 órára, de inkább többre hűtőbe tesszük.
  4. Ujjnyi hosszú, dundi rudakat sodrunk belőlük (legegyszerűbb, ha nagy vágódeszkán tesszük ezt, mintha tésztát gyúrnánk, így jól összeáll).
  5. Faszénen, vagy vastag falú serpenyőben egy löttyintésnyi olívaolajjal folyamatosan forgatva megsütjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 4 582
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
536 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mitite, miccs, balkáni fasírt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

263
darált marhahús 40 dkg
darált sertéshús 40 dkg
szódabikarbóna 1 teáskanál
1 ek
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd