Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes fánk

Mézes fánk
Mézes fánk
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Február a fánkok időszaka. Így itthon mi is nagyban hozzáfogtunk a sütéséhez. Találtam rengeteg különböző fánk receptet (ami nem a hagyományos), ki szeretnék próbálni belőle majd még párat! Most erre esett a választás...

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az anyagokat összegyúrjuk és kis gombócokat formálunk. Letakarva egy óráig pihentetjük.
  2. Ujjnyi vastagságú kis, kerek lapokká nyújtjuk.
  3. Bő forró olajban rózsaszínűre sütjük. Itatóspapírra szedjük, forró mézzel áthúzzuk, és vaníliás cukorral meghintve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 518
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: farsang, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

farsangi fánk, fánk másképp

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

632
rétesliszt 35 dkg
tojássárgája 5 db
méz 1 teáskanál
1 csipet
tejföl 1 ek
napraforgó olaj 2 dl