r
Nosalty Logó

Mexikói töltött paprika

Macs & Kand Úr
Mexikói töltött paprika
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

642
Kalória
40.3g
Fehérje
86.2g
Szénhidrát
18g
Zsír
337.2g
Víz
46.5g
Koleszterin
22.1g
Élelmi rost
15.7g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 642 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1283 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 121 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    40.3 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1750.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    575 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    804 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    86.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

Víz

  • Összesen
    337.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    467 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    261 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    515 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    3382 micro
  • β-crypt
    983 micro
  • Likopin
    2746 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 642 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    80.6 g

Zsír

  • Összesen
    36.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3501.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    1150 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    411 mg
  • Foszfor
    1607 mg
  • Nátrium
    261 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    172.4 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

Víz

  • Összesen
    674.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    933 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    523 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1030 micro
  • Kolin:
    204 mg
  • Retinol - A vitamin:
    283 micro
  • α-karotin
    92 micro
  • β-karotin
    6764 micro
  • β-crypt
    1965 micro
  • Likopin
    5491 micro
  • Lut-zea
    1014 micro
Összesen 1283 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    330.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    63.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    638 micro
  • β-crypt
    185 micro
  • Likopin
    518 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 121 kcal

Elkészítés

  1. A paradicsomot beleöntjük egy tepsibe, és amikor átmelegedett, akkor hozzáadjuk a babot, és ott hagyjuk puhulni.
  2. Miközben puhul, a paprikákat félbevágjuk, kierezzük, és tepsibe helyezzük.
  3. Ha megpuhult a bab, hozzáadjuk a kukoricát, fűszerezzük, és elfőzzük a lé nagy részét. Amint kész, beletöltjük a paprikákba, megszórjuk sajttal, és addig sütjük, amíg a paprika meg nem puhul.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Főzés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Minden héten eszünk valami húsmenteset. Nos, a héten megakadtam, mert kicsit elegem lett a cukkiniból és a padlizsánból, így kitaláltam ezt a kicsit mexikói, egyszerű, de nagyon laktató fogást. Macs

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...