r
Nosalty Logó

Marinált sült paprika 3.

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Marinált sült paprika 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 220 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 879 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 110 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    83.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    40 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    135.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    182 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    2319 micro
  • β-crypt
    693 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 220 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    81.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    540.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    895 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    728 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    262 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    113 micro
  • β-karotin
    9274 micro
  • β-crypt
    2772 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 879 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    0.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    41.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    20 mg
  • Nátrium
    4 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    91 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    1165 micro
  • β-crypt
    348 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 110 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat megmossuk, majd szárazra töröljük. Előmelegített sütőben sütjük, míg a héjuk hólyagosodni, barnulni kezd, majd megfordítjuk.
  2. A sült paprikákat egy nylonzsacskóba tesszük kb. 5-10 percre “izzadni”, majd meghámozzuk.
  3. A paprikákat hosszanti irányba megfelezzük, és óvatosan egy késsel kivágjuk a magházat és az ereket. A paprikát nagyobb darabokra vágjuk, és a paprikalével együtt edénybe tesszük.
  4. A préselt fokhagymát elkeverjük a kakukkfűvel, az olajjal, az ecettel, sóval és borssal.
  5. A paprikákat leöntjük a fenti páclével, és legalább 30 percig állni hagyjuk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 25 alkalommal
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 11897
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 24.

Receptkategóriák

Egy klasszikus antipasti recept.  Ennek a receptnek a mediterrán térségben nagyon sok változata van.

Hozzászólások (1)

Accca

Helló! Ajánlom mindenkinek a keszty? használatát, mert a piacon vett édes pirospaprika között nekem volt csíp?s. Fájtak pucolás után az ujjaim :D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek