Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mandulás csók

Mandulás csók
Mandulás csók
27 perc / előkészület: 15 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mogyorós patkó sütésekor megmaradt tojásfehérjéből készült. Kb. 30 db lesz belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral és a citromlével.
  2. Belekeverjük a keményítőt és a mandulát, majd sütőpapírral bélelt tepsibe diónyi halmokat rakunk a habból.
  3. Lassú tűznél sütjük, vigyázva, hogy az alja ne égjen meg.

  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 445
elküldve: 2
receptkönyvben: 67
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

klivi

Mióta szakács: 2011.01.09.
158 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mandulás-vaníliás édesség, mandulás süti tojásfehérjéből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

253
tojásfehérje 2 db
cukor 15 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
citromlé 1 tk
mandula 5 dkg
étkezési keményítő 1 evőkanál