Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnás piskóta

Málnás piskóta
Málnás piskóta
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lányaim másik nagy kedvence.
Egyszerű és finom. Ha krém marad, le lehet fagyasztani, és legközelebb csak elő kell venni. Azért nem írtam, mennyi porcukrot tegyünk bele, mert ki-ki a szája íze szerint tegye:). Sőt, ha a pudingba teszünk cukrot, akkor a krémbe még kevesebb kell!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Készíthető eperrel vagy szederrel is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókból piskótát sütünk.
  2. A két csomag pudingból és a tejből sűrű pudingot főzünk, majd kihűtjük.
  3. A margarint ízlés szerint porcukorral ízesítjük, és kikeverjük.
  4. A kihűlt pudingot összedolgozzuk a margarinnal, és megkenjük vele a piskóta tetejét.
  5. Végül málnát teszünk a krémre.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 024
elküldve: 0
receptkönyvben: 107
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

DrHouse

Mióta szakács: 2011.04.04.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

málnás-pudingos piskóta, málnakrémes sütemény

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bildóka
bildóka Sat, 2011-07-09 09:55

Szia.
Eltévesztetted a hozzávalóknál a tej mennyiségét, nem 0.5dl kell bele, biztos 0,5l-re gondoltál.

849
tojás 5 db
cukor 5 ek
finomliszt 5 evőkanál
sütőpor 1 csomag
margarin 25 dkg
porcukor 1 ek
vaníliás pudingpor 2 tasak
tej 0.5 l
málna 25 dkg