r
Nosalty Logó

Málnamisu Sylvia Gasztro Angyal kohnyhájából

Sylvia Gasztro Angyal
Málnamisu Sylvia Gasztro Angyal kohnyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Krém

Szirup

Összeállítás

740
Kalória
10.4g
Fehérje
87.3g
Szénhidrát
40.2g
Zsír
164.4g
Víz
44g
Koleszterin
8.1g
Élelmi rost
62.7g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Krém

Szirup

Összeállítás

Összesen 740 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Krém

Szirup

Összeállítás

Összesen 4441 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Krém

Szirup

Összeállítás

Összesen 223 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    40.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    363.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    87.3 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    164.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 740 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.6 g

Zsír

  • Összesen
    241.2 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    264 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2180.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    744 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    229 mg
  • Foszfor
    727 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    523.6 g
  • Cukor
    376 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

Víz

  • Összesen
    986.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    588 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    183 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    71 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    160 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    566 micro
  • α-karotin
    96 micro
  • β-karotin
    193 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    827 micro
Összesen 4441 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    110.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    37 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    49.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 223 kcal

Elkészítés

Krém

  1. A krémhez villával összetörjük a málnát.
  2. A fehér csokit gőz fölött megolvasztjuk. A habtejszínt felverjük.
  3. Kézi robotgéppel összekeverjük a mascarponét az olvadt csokival és a barna cukorral, majd az egészet hozzáadjuk a tejszínhabhoz.
  4. A végén az összetört málnát is belekeverjük a csokis tejszínes habba.

Szirup

  1. Az áztatószirup hozzávalóit jól elkeverjük.

Összeállítás

  1. Egy tál aljába egy rétegnyit fektetünk a szirupba mártogatott babapiskótákból. Rákenünk egy réteget a csokis gyümölcskrémből, majd málnával megszórjuk.
  2. Addig folytatjuk ezt a rétegezést, míg a hozzávalók el nem fogynak.
  3. Figyeljünk, hogy a végén csak krém kerüljön a beáztatott piskótákra. Meghintjük kakaóporral, és málnaszemekkel díszítjük.
  4. Hűtőbe tesszük 5-6 órára, de ha van rá lehetőség, akkor egy teljes éjszakára.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Tepsi mérete: 35x25

Málna szezonban egy isteni, "tiramisu ihlette" gyümölcsös, krémes, sütés nélküli finomság!

Nosalty stories

További receptek

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...