Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnalekvár vaníliával

Málnalekvár vaníliával
Málnalekvár vaníliával
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mamámmal közösen készítettük ezt a nagyon egyszerű, de annál ízletesebb lekvárt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnákat jól megmossuk, lecsepegtetjük, és még hidegen átpasszírozzuk.
  2. Közepes lángon feltesszük főni, és hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. Folyamatos kevergetés mellett hagyjuk jól rotyogni, majd beletesszük a zselésítőt és a vanília aromát.
  3. Ezt követően még jó 5 percig forraljuk, majd üvegekbe töltjük.
  4. Végül egy napra száraz dunsztba tesszük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 613
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

La fée de cuisine

Mióta szakács: 2014.06.16.
122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: lekvárok-dzsemek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tejmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

vaníliás málnalekvár, málnalekvár passzírozva, málnalekvár vaníliásan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

258
málna 800 g
cukor 13 ek
zselésítő befőzőszer 0.5 csomag
vaníliás cukor 2 csomag
vaníliaaroma 60 ml