Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mákos palacsinta Glaser konyhájából

Mákos palacsinta Glaser konyhájából
Mákos palacsinta Glaser konyhájából
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A palacsintákat tálaljuk tetszés szerint túróval, lekvárral, nutellával töltve.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókból, az olaj kivételével, sima palacsinta tésztát keverünk. Kb. 20 percig hagyjuk pihenni.
  2. Kenjünk ki egy kb. 24 cm átmérőjű serpenyőt olajjal. Öntsünk bele annyit a tésztából, hogy a tészta vékonyan vonja be az alját.
  3. Süssük a tésztát közepes hőfokon, kb. 2 percig, majd óvatosan fordítsuk meg.
  4. Süssük a másik oldalát is kb. 1 percig. Süssünk a tésztából egymás után kb. 8 palacsintát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 410
elküldve: 2
receptkönyvben: 51
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

palacsinta alaptészta, mákos palacsinta alaptészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

247
tojás 2 db
tojássárgája 1 db
1 csipet
porcukor 2 teáskanál
tej 250 ml
mák 10 g
finomliszt 120 g
napraforgó olaj 2 ek