r
Nosalty Logó

Májpástétom a konyha világától

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
A konyha világa
Májpástétom a konyha világától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 104 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 628 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 94 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    288 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    394.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    251 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2747 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    493 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2742 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    33 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 104 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    1725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2364.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    45 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    1509 mg
  • Nátrium
    358 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    455.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16480 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2956 micro
  • Kolin:
    977 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    281 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 628 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2478 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    444 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2474 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    30 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 94 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát finomra aprítjuk, majd 1 ek zsíron megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk az apróra darabolt májat, majd a borsot és a majoránnát.
  3. Mikor megpuhult, sózzuk.
  4. Pépesítjük.
  5. Jól záródó tálkákba kanalazzuk, és a tetejére olvasztott kacsazsírt öntünk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1257
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 23.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Májpástétom a konyha világától
A konyha világa 70 recept

Finom kence friss zöldségek és ropogós házi kenyerek mellé.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 igazán csúnya lakberendezési baki

Vannak bizony olyan lakberendezési divathullámok, amelyeket azóta próbálunk feledni, hogy valaha szembejött velünk otthon vagy (szerencsésebb esetben) egy szomszédnál, egy filmben vagy az interneten. Lássunk pár igazán csúnyát, a teljesség igénye nélkül.

Brecz Judit

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.