Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézzel pirított zsenge spárga

Majonézzel pirított zsenge spárga
Majonézzel pirított zsenge spárga
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most van a spárga szezonja. Fogyasszunk sokat ebből a nagyon egészséges zöldségből addig, amíg ilyen zsenge. Ez egy olyan egyszerű recept, amelyet még az is elkészíthet, aki eddig nem próbálta otthon a zöld spárgát.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Én sült húshoz kínáltam köretnek.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előkészítjük a spárgát. A végéből vágjunk le pár centimétert, a végétől számítva kb. 3-4 cm hosszan a héját krumplihámozóval kicsit hámozzuk meg, majd 4-5 cm méretű darabokra vágjuk fel.
  2. Picit forrósítsuk fel a serpenyőt, majd tegyük bele a majonézt. A majonézre pakoljuk rá a spárgát, majd kicsit forgatva a spárgadarabokat, folyamatosan süssük.
  3. Amikor szép zsemleszínűre pirítottuk, már tálalhatjuk is.
  4. Aki szereti a csípőset, tálaláskor megszórhatja pici chilivel, nagyon finom lesz vele.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 472
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldspárga, zsenge spárga, spárga majonézzel, roppanós spárga, spárga köret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

68
zöldspárga 8 közepes db
majonéz 1 ek