r
Nosalty Logó

Linzer 6. -szalalkális

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Linzer 6. -szalalkális
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A mázhoz

Összesen 540 kcal
  • 4% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A mázhoz

Összesen 3235 kcal
  • 4% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A mázhoz

Összesen 290 kcal
  • 4% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    37.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    296.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.6 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    298 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    292 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 540 kcal
  • 4% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39 g

Zsír

  • Összesen
    223.8 g
  • Telített zsírsav
    134 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    752 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1781.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    355 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    316 mg
  • Foszfor
    826 mg
  • Nátrium
    174 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    303.4 g
  • Cukor
    147 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    520.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1786 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    240 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1752 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    388 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    299 micro
Összesen 3235 kcal
  • 4% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 290 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A mázhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókat összegyúrjuk annyi liszttel, hogy nyújtható legyen.
  2. Zsírozott tepsiben világosra sütjük a kiszaggatott tésztát.
  3. A mázhoz valókat kis fazékban összekeverjük.
  4. Addig forraljuk, míg kicsit besűrűsödik.
  5. A kisült tésztát belemártjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7091
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 24.

Ajánló

Lekvárral össze lehet ragasztani kettesével, vagy a kakaómáz után még kókuszba mártani.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom, rögtön puha tészta.

Hozzávalók

A tésztához

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek