Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lélekmelengető forralt fehérbor

Lélekmelengető forralt fehérbor
Lélekmelengető forralt fehérbor
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legjobb választás a hideg téli estéken: gyümölcsös, fűszeres, csodálatosan meleg forralt bor, ezúttal azonban fehérborból! Kuckózzatok be otthon, dobjátok össze, és kortyolgassátok a hideg téli estéken!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy közepes lábasba öntjük az almalét, majd hozzáadjuk a cukrot, a feldarabolt narancsot, citromot és gyömbért, valamint a fűszereket.
  2. Az egészet felforraljuk, és hozzáöntjük a fehérbort.
  3. Együtt főzzük még egy pár percig, hogy a bor is felmelegedjen, aztán már fogyaszthatjuk is!
  • költség: 2200 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 796
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
958 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: Halloween, buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
kalória: átlagos
költség egy főre: nem olcsó receptek
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forralt fehérbor

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

330
almalé 5 dl
barna cukor 10 dkg
narancs 1 db
citrom 1 db
gyömbér 1 hüvelykujjnyi
fahéj 2 db
szegfűszeg 0 ízlés szerint
szegfűbors 0 ízlés szerint
csillagánizs 0 ízlés szerint
fehérbor 7 dl