r
Nosalty Logó

A legegyszerűbb Spaghetti alla Carbonara

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
A legegyszerűbb Spaghetti alla Carbonara
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 779 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3114 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 321 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.7 g

Zsír

  • Összesen
    28.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1505.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    204 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    502 mg
  • Nátrium
    599 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    187 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    266 micro
Összesen 779 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    134.7 g

Zsír

  • Összesen
    112.7 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    886 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6022.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    427 mg
  • Kálcium
    817 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    336 mg
  • Foszfor
    2007 mg
  • Nátrium
    2394 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    376.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    305.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    435 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    200 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1279 micro
  • Kolin:
    748 mg
  • Retinol - A vitamin:
    432 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1064 micro
Összesen 3114 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    620.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 321 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forró, sós vízben kifőzzük a tésztát.
  2. Amíg a tészta fő, kevés olajon megpirítjuk a bacont.
  3. A tésztát leszűrjük, majd visszarakjuk a tűzre egy edényben, és összekeverjük a baconnel. Még mindig nem vesszük le a tűzről. Ráütjük az egész tojásokat, és összekavarjuk, ha a tojás összeállt a tésztán, levesszük a tűzről, és összekeverjük ízlés szerint reszelt parmezán sajttal.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 871
  • Tegnapi nézettség: 52
  • 7 napos nézettség: 292
  • Össznézettség: 497948
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A receptet Olaszországban tanultam, ahol azt mondták, ez az eredeti, és amit eddig olvastam, felejtsem el. Igaz is, ugyanis az olaszok sokkal egyszerűbben és gyorsabban főznek, mint gondolnánk:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek