Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós szelet marhamájból

Lecsós szelet marhamájból
Lecsós szelet marhamájból
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Árválkodott a marhamáj a fagyasztóban. Kigondoltam, megfőztem, jól laktuk magunkat.:)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Talán egy jó pohár vörösbor jól esett volna hozzá!

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A hagymát apróra vágjuk, és kevés zsíron megdinszteljük.

  2. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot.

  3. Fűszerezzük. Sózni nem szabad!!!

  4. Hozzáadjuk a feldarabolt májat. Készre főzzük. (Nekem szerencsém volt, azt hiszem, mert fél óra alatt megfőtt a máj.)

  5. Ikó féle főtt rizzsel vagy sült krumplival tálaljuk.


 

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 004
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ikó

Mióta szakács: 2010.10.06.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Lecsós szelet, marhamáj lecsóval, lecsós máj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

309
marhamáj 1 kg
vöröshagyma 2 közepes fej
paprika 3 közepes db
paradicsom 6 közepes db
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 ek