Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökmagkrém

Tökmagkrém
Tökmagkrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy húsmentes verzió a gyakran felmerülő kérdésre: mit kenjünk a kenyérre?!

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tökmagot száraz serpenyőben picit megpirítjuk.
  2. Késes aprítóban vagy kávédarálóban ledaráljuk.
  3. A sóval, olajjal alaposan összekeverjük.
  4. Pirítósra kenjük és megesszük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 27 178
elküldve: 3
receptkönyvben: 316
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Kisvakond

Mióta szakács: 2012.08.18.
5 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
konyha: osztrák
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tökmagolajos tökmagkrém, sós tökmagkrém kenyérre, tökmagos szendvicskrém

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Jorgos
Jorgos Tue, 2013-02-05 11:04

Szia! Meddig áll el a krém hűtőben (vagy bárhol máshol)?

kicsivakond
Kisvakond / kicsivakond Thu, 2013-02-07 12:54

Szia!
Érdemes hűtőben tartani, viszont 3 napnál tovább még nem próbáltam tárolni, de szerintem, mivel az összetevői nem túl romlandóak, 1-2 hétig biztos nem lesz baja.

233
tökmag 15 dkg
tökmagolaj 3 ek
0 ízlés szerint