Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémes spenótos tészta

Krémes spenótos tészta
Krémes spenótos tészta
22 perc / előkészület: 10 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes, ha az ember egy finom tésztát akar enni, de nem tud választani a paradicsomos vagy a krémes változatok között. 

Csirkével és nélküle is nagyon finom.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a tésztát a csomagoláson leírtak alapján, leszűrjük, de egy kevés vizet megtartunk belőle. A csirkét felkockázzuk, és serpenyőben, olajon készre sütjük.
  2. A konzerv paradicsomhoz hozzáadjuk a krémsajtot és a citromlevet. Főzzük 3-5 percig, vagy addig, amíg a krémsajt teljesen fel nem olvad benne.
  3. Ehhez a szószhoz hozzáöntjük a tésztát, csirkét, majd belekeverjük a spenótot és annyi vizet, hogy a szósz megfelelő állagú legyen. A parmezán felét is hozzákeverjük, és további 2-3 percig főzzük, hogy a szósz átmelegedjen és a spenót kicsit belefonnyadjon.
  4. A maradék parmezánnal a tetején tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 001
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Júlia

Mióta szakács: 2010.10.24.
104 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

csirkés tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

469
tészta 450 g
konzerv paradicsom 400 g
krémsajt 170 g
citromlé 1 teáskanál
spenót 200 g
szárított paradicsom 4 db
csirkemell filé 1 db
parmezán sajt 50 g
olívaolaj 1 ek