Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszolajban sült ropogós édesburgonya

Kókuszolajban sült ropogós édesburgonya
Kókuszolajban sült ropogós édesburgonya
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyönyörű nagy édesburgonyákat (batáta) vettem, és gondoltam, hogy "két legyet egy csapásra" nasiként és köretként is felhasználom. Nasiként vagy köretként is isteni, pillanatok alatt elfogyott...

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Én sült kacsához köretként és nasiként is kínáltam, a kókuszolajtól isteni íze lett, szinte fűszerezni sem kell. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát (batátát) jól megmossuk és meghámozzuk. Ezután 2-3 mm-es szeletekre szeleteljük.
  2. A kókuszolajat 170 fokra hevítve kisütjük benne a szeleteket. Ha szép ropogós barnára pirult, papírtörlőre rakjuk, majd ízlés szerint fűszerezzük, de nélküle is finom.
  3. Melegen is, kihűlve is finom!
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 245
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült batáta, sült édesburgonya, édesburgonya köret, kókuszolajban sült batáta, pirított édesburgonya köret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

272
édesburgonya 1 db
kókuszolaj 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint