Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszolajban sült batátacsipsz

Kókuszolajban sült batátacsipsz
Kókuszolajban sült batátacsipsz
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel boltban nem vásárolok édességet, sem chips féléket, magam készítem. Ezt a receptet akkor szoktam elővenni, ha gyorsan rágcsálnék valamit. :-)) Nem ízesítem semmivel, mert magában is finom.

hozzávalók / 2 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Van aki szeletelés után egy ideig hideg vízben áztatja a burgonyaszeleteket, én nem szoktam...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Jól megmossuk, majd meghámozzuk a batátát, más nevén az édesburgonyát. Egyébként nem muszáj meghámozni, ki hogy szereti.
  2. Szeletelőn a legvékonyabbra szeleteljük, és közben a kókuszolajat 170 fokra melegítjük.
  3. Ezután már csak kisütjük a csipszet, és még melegen elropogtatjuk. :-)))
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 387
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

burgonyacsipsz, kókuszolajban sült batáta, batátacsipsz

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

148
édesburgonya 1 db