r
Nosalty Logó

Klubszendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Klubszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 592 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2368 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 218 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.1 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1491.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    339 mg
  • Nátrium
    899 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    160.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    199 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    369 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    341 micro
Összesen 592 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    112.5 g

Zsír

  • Összesen
    139.1 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    888 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5966.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    214 mg
  • Kálcium
    538 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    1358 mg
  • Nátrium
    3595 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    164.7 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    641.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    431 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    190 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    412 micro
  • Kolin:
    794 mg
  • Retinol - A vitamin:
    299 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1477 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1365 micro
Összesen 2368 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    548.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    330 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    473 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 218 kcal

Elkészítés

  1. Egy szép fél csirkemellet 2-3 szeletre vágunk, befűszerezzük.
  2. Egy teflonserpenyőben megsütjük.
  3. Ha egy kicsit kihűlt, csíkokra, a tojást és a paradicsomot karikára vágjuk.
  4. A bacont ropogósra sütjük.
  5. A kenyérszeleteket megpirítjuk, de nem nagyon, hogy ne töredezzen.
  6. Az alsó kenyeret megkenjük vastagon majonézzel, bacont teszünk rá és csirkecsíkokat.
  7. Egy újabb kenyérszeletet borítunk rá, amire salátalevelet és megint bacont teszünk.
  8. Erre megint egy szelet kenyér jön, amire paradicsomkarikákat és tojáskarikákat helyezünk.
  9. Picit megsózzuk, majd beborítjuk egy majonézzel vastagon megkent kenyérrel.
  10. Enyhén összenyomjuk, beleszúrunk 1-1 fogpiszkálót, és átlósan kettévágjuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 395
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 32281
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nálam ez a szendvicsek királya. Nagyon finom, a hozzávalók nagyon jól harmonizálnak egymással, érdemes vele vesződni. Én már vendégeknek is készítettem (nagy sikere volt), de ráérősebb hétvégi reggelikre is. A látszat ellenére könnyű fogyasztani, nem potyog szét evés közben. További képek itt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Háromból két felnőttet érint: sokan nem is tudnak erről a...

Az egyik legfontosabb ásványi anyag, mégsem kap kellő figyelmet, pedig a csontok, fogak és izmok egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen. Mivel a kalciumot testünk képtelen saját maga előállítani, így külső forrásból kell pótolnunk. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke nem csupán arra hívja fel a figyelmet, hogy az ásványi anyag hiánya komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, de arra is, hogy milyen természetes módokon biztosíthatjuk szervezetünk kalciumbevitelét.