r
Nosalty Logó

Kinder bueno 2. (torta)

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Tünde
Kinder bueno 2. (torta)
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A tésztához

A krémhez

A többi réteghez

A bevonathoz

Összesen 2188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A tésztához

A krémhez

A többi réteghez

A bevonathoz

Összesen 8745 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A tésztához

A krémhez

A többi réteghez

A bevonathoz

Összesen 330 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    26.9 g

Zsír

  • Összesen
    140.5 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    411 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1797.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    589 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    612 mg
  • Nátrium
    405 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    206.1 g
  • Cukor
    140 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    837 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    294 mg
  • Retinol - A vitamin:
    797 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    464 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    347 micro
Összesen 2188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    107.5 g

Zsír

  • Összesen
    562 g
  • Telített zsírsav
    219 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    165 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    144 g
  • Koleszterin
    1643 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7188.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    2357 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    599 mg
  • Foszfor
    2447 mg
  • Nátrium
    1620 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    824.5 g
  • Cukor
    558 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3348 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    46 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    260 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    401 micro
  • Kolin:
    1175 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3187 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    1857 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1388 micro
Összesen 8745 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    270.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 330 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A többi réteghez

A bevonathoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásfehérjét felverjük, apránként hozzáadjuk a cukrot és a többi adalékot.
  2. Egy kerek, kapcsos tortaformába sütőpapírt teszünk, beleöntjük a habot, erre szórjuk a diót.
  3. 1 órán át sütőben szárítjuk.
  4. Mikor kész, hagyjuk hűlni, majd tálcára csúsztatjuk, a diós rész marad felül.
  5. A meleg tésztát megkenjük mogyorókrémmel.
  6. A tejből, tojássárgájából, cukorból, pudingporból krémet főzünk.
  7. Ha kihűlt, belekeverjük a margarint.
  8. Elfelezzük a krémet,s az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét.
  9. A tortát a formában töltjük meg.
  10. A mogyorókrémmel megkent tésztára kenjük a sárga krémet, beborítjuk tejbe mártogatott háztartási kekszekkel, majd erre jön a csokis krém. (A kekszet ne áztassuk el a tejjel!)
  11. Tejszínhabbal vonjuk be.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 343
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 152098
  • Feltöltés dátuma: 2010. február 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A krémet feltétlenül hagyjuk teljesen kihűlni, mielõtt simára keverjük a margarinnal. A csokoládét gõz fölött olvasszuk. Tetejét olvasztott csokival díszítettem.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A többi réteghez

A bevonathoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...