Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kenőmájassal töltött csirkecomb

Kenőmájassal töltött csirkecomb
Kenőmájassal töltött csirkecomb
110 perc / előkészület: 20 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a csirkemájas tölteléket, de mivel nem volt itthon, kenőmájas viszont igen, így azzal készítettem.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk és aranybarnára pirítjuk, hozzákeverjük a kenőmájast, a tojást és a prézlit.
  2. A csirkecombok bőre alá tömjük a tölteléket, sózzuk és olajjal kikent tepsibe rakjuk.
  3. Alufóliával letakarva, 60 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, és még 30 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 14 836
elküldve: 3
receptkönyvben: 91
elkészítve: 9/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkecomb kenőmájassal töltve, májkrémmel töltött sült csirkecomb, májkrémes csirkecomb sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

435
csirkecomb 3 db
kenőmájas 10 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
tojás 1 db
zsemlemorzsa 2 ek