r
Nosalty Logó

Kekszes almás sütés nélkül

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Katrin
Kekszes almás sütés nélkül
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 2% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pudingos-almás krém elkészítése

A tészta összeállítása

Összesen 715 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pudingos-almás krém elkészítése

A tészta összeállítása

Összesen 5718 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pudingos-almás krém elkészítése

A tészta összeállítása

Összesen 212 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    25 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.1 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    162 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 715 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    58.4 g

Zsír

  • Összesen
    200.1 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    430 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2562.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    276 mg
  • Foszfor
    508 mg
  • Nátrium
    1562 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    960.9 g
  • Cukor
    464 mg
  • Élelmi rost
    63 mg

VÍZ

  • Összesen
    1295.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1409 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1342 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    681 micro
  • β-crypt
    149 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    407 micro
Összesen 5718 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    94.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    19 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 212 Kcal

Hozzávalók

Pudingos-almás krém elkészítése

A tészta összeállítása

Elkészítés

Pudingos-almás krém elkészítése

  1. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk és lereszeljük, majd lábosba rakjuk.
  2. Rászórjuk a cukor 2/3-ad részét, 4 ek vizet, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk.
  3. Közben a vanília pudingporokat a cukor 1/3-ad részével és 8 ek vízzel összekeverjük, és az almához öntjük, majd kevergetve 5 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik.

A tészta összeállítása

  1. Kb. 25-30 cm-es tepsit kirakunk a kocka alakú kekszek felével, erre ráöntjük a meleg almakrémet, majd a tetejét szépen elsimítjuk, és erre szépen elrendezzük a maradék kekszeket.
  2. A kakaóport a porcukorral és a langyos vajjal összekeverjük, kicsit felmelegítjük, és a kekszekre ráöntjük, majd szépen elkenjük rajta.
  3. 4-5 órára, de akár egy éjszakára hűtőbe rakjuk.
  4. Másnap szépen szeletelhető.
  • Tepsi mérete: 30x25
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 211
  • Tegnapi nézettség: 21
  • 7 napos nézettség: 248
  • Össznézettség: 134764
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 10.

Ajánló

Nyáron desszertként kiváló!!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon finom kekszes-almás édesség. Különösen nyáron, amikor nem akarjuk bemelegíteni a konyhát, akkor érdemes elkészíteni, mivel nem kell sütni.

Hozzávalók

Pudingos-almás krém elkészítése

A tészta összeállítása

Címlapról ajánljuk

További cikkek