Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kéksajtos kagylótésza dióval

Kéksajtos kagylótésza dióval
Kéksajtos kagylótésza dióval
13 perc / előkészület: 5 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és nagyon finom tésztás étel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát a forrástól számított 8 percig főzzük sós vízben.
  2. Közben a diót és a petrezselyem egy részét aprítjuk.
  3. A tésztát leszűrjük, a sajtot rátördeljük, s a vajjal együtt összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Tálaláskor rászórjuk a diót és a petrezselymet. A tányérra teszünk 3 db koktélparadicsomot, s egy petrezselyemcsúcsot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 416
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Kéksajtos kagylótésza dióval, koktélparadicsommal és petrezselyemmel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

743
kagylótészta 25 dkg
vaj 1 ek
kéksajt 5 dkg
dió 4 dkg
koktélparadicsom 6 db
petrezselyem 3 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 4 csipet