r
Nosalty Logó

Karamellás-krémsajtos piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csiki Piroska
Karamellás-krémsajtos piskóta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Krémhez

Öntethez

Összeállításhoz

Összesen 519 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Krémhez

Öntethez

Összeállításhoz

Összesen 3113 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Krémhez

Öntethez

Összeállításhoz

Összesen 179 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    298.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    177 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    16 mg
  • Nátrium
    95 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.6 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 519 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.3 g

Zsír

  • Összesen
    166.7 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1793.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    1060 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    573 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    321.7 g
  • Cukor
    181 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    215.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    342 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 3113 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    103.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    6 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 179 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Krémhez

Öntethez

Összeállításhoz

Elkészítés

Krémhez

  1. Először a krémet készítjük el. A cukorból karamellt készítünk, óvatosan felöntjük 5 dl tejjel, és csendes lángon hagyjuk, hogy feloldódjon.
  2. Ezalatt a 2 csomag pudingot simára kavarjuk a maradék tejjel, amikor a karamell feloldódott, hozzáöntjük, és állandó kavarással besűrítjük. A pudingot kihűtjük, és hozzákavarjuk a mascarponét.
  3. Elkészítjük a mártogatóst. A 2 ek cukrot simára kavarjuk a kakaóval, felöntjük a vízzel, amikor a cukor feloldódott levesszük a lángról, beletesszük a vajat, és hagyjuk felolvadni.
  4. A piskótákat belemártjuk az öntetbe, és egy téglalap alakú, magasabb falú edénybe sorakoztatunk 10 db-ot. Rárakjuk a krémet, elsimítjuk (hagyunk egy keveset a felső sor piskótára is), befedjük a maradék piskótával, és rákenjük a maradék krémet. Ha nincs megfelelő méretű magas edény, fóliába is csomagolhatjuk, és hűtőbe tesszük pár órára, amíg a krém megkeményedik, és a piskóta kissé megpuhul.
  5. Díszíthetjük tejszínhabbal, de csokibevonattal is finom.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 72
  • Össznézettség: 127146
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 16.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Karamellás-krémsajtos piskóta
Csiki Piroska 228 recept

A piskótát csak belemártom az öntetbe, nem áztatom el, a krémmel még puhul. Mi szeretjük, ha néhol ropogósan marad. Készítettem már tehéntúróval is, ilyenkor citromhéjjal és vaníliával ízesítem. Nálunk krémsajttal nagyobb a sikere. Amikor tejszínhabbal díszítem, a krémbe is szoktam tenni 2 ek-nyi habot, ez lazít a krémen.

Hozzászólások

Zsuzsamama56

Nagyon szép,és finom deszertet készítettél kedves Piroska.

Csiki Piroska

Nagyon szépen köszönöm kedves Zsuzsamama.

Gabys

Gratulálok Piroska:) Megint egy szépséges süti ami garantáltan finom is lehet. Ezt meg kell csinálnom máris a repetoáromba került:) Puszi: G

Csiki Piroska

Köszönöm szépen Gabikám, be jó hallani rólad. Valóban finom és el?nye, hogy nem kell sütni ebben a nagy melegben. Puszi: Piroska

Gabys

Pffffffff. nem tudom miért nem láttam a válaszodat Piroskám...Most fedeztem fel, mert most akarok neki látni a sütinek:) Igen, nyáron nem nagyon voltam, unokáztam:)))) Neked nem kell mondani, hogy b?ven lefoglalják az embert. Pláne két egész nap csivitel? 5éves:) De már aktivizáltam magam, tettem is fel (jelent meg) néhány receptem. A sütir?l beszámolok. Puszim:) G

Csiki Piroska

Igen, ismer?s az unokázás. Jó, ha olyankor f?zni tudunk nekik, nemhogy még fotózni is. De jó, hogy vannak a kicsi drágák. Most megyek megnézem az új receptjeidet. Puszi:) Piroska

Gabys

Nahh összeállítva, holnap tesztelve. A krémet ki kellett vennem a fiúk kezéb?l, 1 pillanatig nem figyeltem........:) Eddig hibátlan, azt mondták. Szerintem sec/perc alatt el fog fogyni. Köszönöm! Puszim: G

Csiki Piroska

Remélem ízlik majd a családodnak. Puszi: Jó éjt. Piroska

Gabys

Nagyon nagyon finom lett a sütemény Piroska. Bátran ajánlom mindenkinek, kezd?knek, gyakorlottaknak! Gyorsan, könnyen összeállítható. Tejszínem nem volt itthon, kakaót szitáltam rá, nagggggggggyon fincsi volt. Köszönöm!!! Szép estét, puszi: Gabi

Csiki Piroska

Gabikám nagyon örülök, hogy ízlett és köszönöm, hogy visszajeleztél. Olvastam a leveledet, amit Petrának írtál. Írtam én is. A ma beküldött receptem végén is megemlítettem a problémát. Kíváncsi vagyok a válaszra. Puszi: Piroska

Gabys

Én is kíváncsi vagyok. A mai receptek között van 1 tiramisu. A gazdája tökre kiakadt. Évi néni valószín?leg csodaszép pitája mintha fényes fagyasztott gyümölcsökkel lenne kirakva. Olyan "halott" az egész...Nem tudom mi lehet a hiba. Remélem megoldódik:) Puszim: G

Csiki Piroska

Petra válaszolt és kérte, hogy küldjem el az utolsó fotót ( Krémes habos almás). Gondolom t?led is kérte az eredeti fotót összehasonlítás végett. Írtam, hogy nem csak ezzel van probléma, hanem egy id? óta mindegyikkel. Remélem megoldódik, ha Petra kézbe veszi az ügyet. Puszi: P

chiyori

Köszi a receptet Piroska! Ez istenien néz ki.

Csiki Piroska

Köszönöm szépen és szívesen a receptet.

Torma

Jaj, de csodás-tökéletes!!! Mint minden Piroska-recept!!! Hasonlót tettem fel; ötperces málnás szelet a neve, nézd meg Piroska, hátha tetszik! Nagyon kellemes hétvégét kívánok, puszi, Tormi :)

Csiki Piroska

Köszönöm szépen Tormi. Megnéztem a receptedet csodaszép és nagyon praktikus. Szeretem a gyümölcsös édességet, nemsokára elkészítem. Neked is kellemes hétvégét, puszi. Piroska

Éva-Anyóca

micsoda guszta finomság :) Éva-Anyóca

Csiki Piroska

Köszönöm szépen Éva-Anyóca. Szép hétvégét. Piroska

Fahéj

Már megint egy csoda-finomság! Kedves Piroska, örülhet a családod, hogy ilyen varázslatokkal várod ?ket nap mint nap.:) Gratulálok! Mentettem. Szép hétvégét! Üdv: Fahéj

Csiki Piroska

Köszönöm szépen kedves Fahéj. Valóban hálás a családom, most is egy finom almás kézül a süt?ben. A héten már másodszor készítem, olyan sikere volt. Szeretettel üdvözöllek. Piroska

scarlett69

Szia! Mostanában kevesebb id?m van sütésre, de ez sütés nélküli, de nem csak ez szól amellett h "megsüssem", hanem nagyon mutatós, és vszleg nagyon finom is! Köszi! Scarlett

Csiki Piroska

Szia Scarlett! Igen , ebben a melegben nagy el?nye, hogy nem kell sütni. Nálam is elkészítésre vár a Mascarponés kockád. Üdvözlettel. Piroska

cssztimea

Nagyon finom lett, én kakaóporral szórtam meg a végén a tetejét. Mivel körte szezon van, ezért pár kisebbet meghámoztam, megfeleztem, kiszedtem a magházukat, vajon megpirítottam picit ?ket . Újra karamellt keszítettem pár ev?kanál cukorból és vágott felükkel egy pillanatra beletettem a körtéket majd a süti mellé szervíroztam. :-)

Csiki Piroska

Az a jó ebben a receptben, hogy lehet variálni, én is szeretem a karamellás gyümölcsöket. Örülök, hogy finom volt.:)

Törölt felhasználó

<a href="http://www.louisvuitton27.org/" title="louis vuitton outlet">louis vuitton outlet</a><br/> <a href="http://www.louisvuitton27.org/" title="louis vuitton bags">louis vuitton bags</a><br/> <a href="http://www.louisvuittonoutlettall.com/" title="louis vuitton store">louis vuitton store</a><br/> <a href="http://www.louisvuitton--outletstore.net/" title="louis vuitton outlet">louis vuitton outlet</a><br/> <a href="http://www.louisvuitton--outletstore.net/" title="louis vuitton outlet store">louis vuitton outlet store</a><br/> <a href="http://www.louisvuitton-lvpurses.com/" title="louis vuitton handbags">louis vuitton handbags</a><br/> <a href="http://www.louisvuitton-lvpurses.com/" title="louis vuitton bags">louis vuitton bags</a><br/> <a href="http://www.alouisvuittonhandbags2013.com/" title="louis vuitton handbags">louis vuitton handbags</a><br/> <a href="http://www.alouisvuittonhandbags2013.com/" title="Authentic Louis Vuitton Bags">Authentic Louis Vuitton Bags</a><br/> <a href="http://www.michaelkors--outlet2013.com/" title="michael kors outlet">michael kors outlet</a><br/> <a href="http://www.michaelkorsoutlet--2013.com/" title="michael kors">michael kors</a><br/> <a href="http://www.michaelkorsoutlet--2013.com/" title="michael kors handbags">michael kors handbags</a><br/> <a href="http://www.michaelkorsoutletonlinest.net/" title="michael kors outlet online">michael kors outlet online</a><br/> <a href="http://www.guccioutlet-purses.com/" title="gucci outlet online">gucci outlet online</a><br/> <a href="http://www.prada-outlet-onlines.net/" title="prada outlet">prada outlet</a><br/> <a href="http://www.outletchristianlouboutin13.com/" title="Christian Louboutin Outlet">Christian Louboutin Outlet</a><br/> <a href="http://www.outletchristianlouboutin13.com/" title="Christian Louboutin online">Christian Louboutin online</a><br/> <a href="http://www.christianlouboutinshoesstore.com/" title="Christian Louboutin shoes">Christian Louboutin shoes</a><br/> <a href="http://www.guccioutlet-online2013.com/" title="gucci outlet">gucci outlet</a><br/> <a href="http://www.louisvuittonoutlet--2013.com/" title="louis vuitton outlet">louis vuitton outlet</a><br/> <a href="http://www.louisvuittonoutlet--2013.com/" title="Louis Vuitton Sale">Louis Vuitton Sale</a><br/> <a href="http://www.louisvuittonstore2013.com/" title="louis vuitton handbags">louis vuitton handbags</a><br/> <a href="http://www.louisvuittonstore2013.com/" title="louis vuitton store">louis vuitton store</a><br/> <a href="http://www.louis-vuitton--lv.com/" title="www.louisvuitton.com">www.louisvuitton.com</a><br/>

sarai eva

Szeretem a süteményeidet, mert gyorsan elkészíthet?k, finomak és gusztusosak!!!

Csiki Piroska

Köszönöm szépen :)

boju

Nekem sajnos szétfolyt az egész, pedig szóról szóra mindent a recept szerint csináltam, és szinte mindig sikerülnek a receptek:( Ízvilágra finom volt, viszont ez egy névnapi tortácska volt vendégségbe készül?dve, így nagy csalódás volt nekem:(

Csiki Piroska

Sajnálom, hogy nem sikerült. Nem lehet,hogy túlságosan eláztattad a piskótákat? Amint látod a fotón, csak a széle barnult meg az öntett?l. Fontos a pár órás h?tés ezalatt köt meg a krém. Ezzel a recepttel olyan kell legyen , mint a fotón. Tényleg sajnálom.

Ducc

Hogyan kell karamellt készíteni a cukorból?Életemben nem csináltam..

Csiki Piroska

A krémnél szerepl? cukor mennyiséget egy ép mázú edényben, csendes lángon felolvasztjuk sárgás barna szín?re. Nem szabad magára hagyni, mert pillanatok alatt megéghet és akkor keser? lesz. A tejet óvatosan adjuk hozzá, mert csattog-pattog. Kanállal összetörjük az edény alján megkeményedett cukrot, hogy hamarább felolvadjon. Amikor már nincs cukor réteg az edény alján, hozzáöntjük a maradék tejjel elkavart pudingot és bes?rítjük az 1-2-es pontok alapján.

Hozzávalók

Krémhez

Öntethez

Összeállításhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek