Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros lecsómártás

Kapros lecsómártás
Kapros lecsómártás
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a kapros lecsómártást húshoz szoktam tálalni. A barátnőmtől hallottam nagyon régen, és azóta én is többször elkészítettem. Friss kaporral sokkal finomabb, de nekem csak szárított volt itthon.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hagymát megtisztítjuk, kockára vágjuk, és kevés sóval megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, kaporral, és azonnal ráöntjük az üveg lecsót. Én házi lecsót használtam 700 g-ot, de készíthetjük télen is friss paprikából, paradicsomból.
  2. Amikor puha a zöldség, 3 evőkanál tejföllel elkeverjük.
  3. Egyet forralunk rajta, és levehetjük.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 991
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges mártás, lecsós szósz, kapros lecsós mártás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

129
lecsó 700 g
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 kk
cukor 0.5 teáskanál
kapor 0 ízlés szerint
tejföl 3 ek