Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros burgonyaleves

Kapros burgonyaleves
Kapros burgonyaleves
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegen és melegen is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát apró kockákra vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
  2. Beleszórjuk az apróra vágott kaprot.
  3. Majd a végén a levest tejfölös habarással sűrítjük.
  4. Ízlés szerint ecettel ízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 925
elküldve: 0
receptkönyvben: 64
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Vica

Mióta szakács: 2009.10.03.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

egyszerű krumplileves kaporral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

183
burgonya 50 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 1 evőkanál
kapor 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
ecet 1 kk